Wat is er nu leuker dan samen buiten spelen? En zeker met een Berg speelhuis in de tuin wil je gewoon niet meer binnen blijven!

Dat BergToys staat voor actief speelplezier is zichtbaar in de producten. Stuk voor stuk nodigen de houten speelhuizen uit tot spelen en door de unieke vormgeving wordt de fantasie van kinderen geprikkeld. De deur, ramen en het dak: het is allemaal net echt...

Het buitenspelen in en rond een Berg speelhuis is niet alleen leuk, maar ook veilig. Alle speelhuizen dragen namelijk de CE-markering en zijn goedgekeurd conform de TÜV-normering; een van de belangrijkste normeringen voor speelveiligheid.

De speelhuizen zijn gemaakt van aziatisch cederhout, dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Naast een milieubewuste keuze heeft deze houtsoort ook als voordeel dat het een natuurlijke afweer heeft tegen schimmels, ongedierte en houtrot.

Naast veiligheid, duurzaamheid en design is ook het aspect gemak niet vergeten. Integendeel, hierin zijn de Berg speelhuizen uniek: ieder speelhuis bestaat uit voorgeboorde, kant-en-klare panelen waarin ramen, deuren en dakbedekking al gemonteerd zijn. Dat alles ook al voorzien is van een beschermende laag van watergedragen beits, maakt dat de Berg speelhuizen in een handomdraai opgebouwd zijn.